Sterisol logo
  
        
Nyheder

Effektiv rengøring af arbejdende hænder

Problem
Foruden snavs, har smøreolier, skærevæsker, almindeligt vand og fugt, negativ indvirkning på huden. Disse materialer kan ødelægge hudens naturlige barriere og gøre hænderne tørre, revnede og sprukne. Skadet hud gør, at snavs lettere sætter sig fast og at hænderne bliver vanskelige at rengøre.

Pas godt på dine hænder – brug plejende produkter, så snavs får sværere ved at sætte sig fast og der skal bruges mindre ”vold” mod huden, for at blive ren.

Løsningen
Det er vigtigt at bruge de rette produkter til at fjerne snavset og pleje hænderne. Sterisol’s produkter findes med forskellig rengørende effekt og vasker rent uden at ødelægge hudens naturlige barriere.

Håndrent, Tensidbaseret håndrengøring uden opløsnings- og slibemiddel. Velegnet til fastsiddende snavs. Håndrent Plus, Ekstra vaskekraft mod genstridigt snavs. Indeholder mel af valnøddeskal som slibemiddel. Uden opløsningsmidler. Håndrent Super Plus, Til ekstrem genstridig snavs.

Luphenil, Den bedste hjælp til huden, før og efter arbejde. Cremen supplerer håndrengøringsprodukter ved at vanskeliggøre det for snavs at sætte sig fast og ved at beskytte hænderne mod udtørring og revnedannelse. Idéelt benyttes Luphenil også efter arbejde, hvor den genfedter og lader hænderne komme sig til næste arbejdsdag.


Vask sådan:
Begynd hvert arbejdsskift med at smøre med Luphenil. Senere når tiden er inde til håndvask, brug så Sterisol produkterne i følgende tre trin:

  1. Først på tørre hænder, gnub snavset løs.
  2. Fugt så med lidt vand og fortsæt med at arbejde snavset væk.
  3. Derefter skylles rent og hænderne tørres.
  4. Efter arbejde smøres igen med Luphenil. Rigtigt brug giver bedste effekt.

Betragt dine hænder som dit vigtigste værktøj – for det er de.

Læs mere om grovprodukterne


Effektiv håndrengøring